donderdag 10 juli 2014

Tweede diner in het hotel

Vanavond leek het avondeten alleen maar om wachten te draaien. Het zou om 20.30 geserveerd worden en om 21.15 trok een tafelgenoot van mij de ober aan zijn mouw om te vragen waar het eten bleef. De eerste gang werd direct daarop geserveerd, maar ik moest tot 21.45 wachten tot ik wat te eten kreeg. Ik had er op gerekend niet gelijk om 20.30 te zullen eten, maar zo laat had ik niet verwacht. Ik werd moe en flauw van de honger... Mijn eerste gang was het volgende: De pasta was een stuk lekkerder dan die van gisteren! Hij was ook minder geel, dus ik vermoed dat hij van iets anders gemaakt is. De oliedressing smaakte goed en ik had meer tomaatjes. Maar wellicht had het ook te maken met dat ik gigantische trek had, dat de pasta mij zo lekker smaakte...

Op het hoofdgerecht moest ik ook lang wachten, dus mijn tafelgenoten hadden hun eten al lang op toen ik wat kreeg. Het was wel weer erg lekker wat k voorgeschoteld kreeg: De anderen kregen als toetje een stuk taart met vruchtjes erop. Ik besloot dat ik niet meer wilde wachten op een eventueel toetje en wilde het restaurant verlaten, maar halverwege kwam de ober naar me toe met de vraag of ik geen vers fruit als toetje wilde. Nou vooruit dan maar... :-):


Ik kreeg het even na 22.30 en besloot het mee naar de kamer te nemen, waar ik het zojuist opgegeten heb.

Het eten smaakte goed vandaag, maar door het lange wachten, was het toch een vervelende maaltijd. Morgenavond eten we op het tennispark (een barbecue) en zaterdag is het eten weer in het hotel. Ik weet nog niet of ik zaterdagavond weer de hele avond wil zitten wachten. Wellicht dat ik in het centrum iets ga eten. Ik kwam vandaag al langs meerdere restaurants die adverteerden met een glutenvrij menu... Ik zie wel wat het wordt :-). 

2 opmerkingen: