woensdag 3 december 2014

Ik speel voor Sinterklaas!

Als ik op reis ben, kijk ik graag welke voor mij nieuwe producten ik ter plaatse kan kopen. Ik zoek het liefste naar gezonde fruitsnoepjes of producten zoals wraps. Ik eet zelf geen koekjes en gewone snoepjes en koop dan ook nooit koek en gebak, hoe lekker het er ook uit ziet. Behalve dan vorige week in Londen... Ik speel deze week namelijk voor Sinterklaas!

Ik heb een leuk glutenvrij pakket samengesteld waar meer dan tien dingen in zitten. Hieronder is het te zien:


Er zitten meerdere soorten koekjes in die bij verschillende Engelse supermarkten gekocht zijn, je vindt er een flapjack die vorige week op het tennispark verkrijgbaar was en er zitten fruitsnoepjes bij, mijn favoriete snoepjes dus. De pecan crunch squares bevatten melk, de overige producten zijn naast glutenvrij ook lactosevrij. 

Dit pakket geef ik weg aan een van de lezers van mijn blog. Hoe kun je er kans op maken? Dat is heel simpel! Reageer op dit bericht en ik zal op 6 december loten wie het pakket wint. Vanwege de hoge verzendkosten naar het buitenland, verstuur ik het pakket alleen naar een adres in Nederland.

Dus... grijp je kans en wie weet is dit pakket volgende week van jou! Ik lees graag jullie reacties :-).

Groetjes Marjolein (of moet ik schrijven... Sinterklaas?)

33 opmerkingen:

  1. Mmmm.. Dat ziet er lekker uit. Ik zou dit pakketje wel graag willen winnen. Ik ben vorig jaar met m'n vriend naar Londen geweest. Dit was onze eerste uitstapje samen. We hebben toen heel veel gezien, maar helaas niet de tijd genomen om in supermarkten uitgebreid te zoeken naar lekkere glutenvrije producten. Als ik het pakket win, zal ik terugdenken aan een heerlijk midweekje weg met mijn liefje.

    Groetjes, Michelle

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hoi Marjolein, ik zou het wel graag willen winnen, maar ken een gezin met kinderen die het beter kunnen gebruiken. Ik hoop dat zij ook reageert op je Blog. Erg lief van je dat je voor Sinterklaas speelt.
    Groetjes Gerda

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hoi, leuk zeg koekie ;-),
    Ik zit in de sinterklaascommissie en "speel ook voor sint,door alle cadeautjes die ik heb aangeschaft", nu een keer iets krijgen is ook leuk....
    groetjes juffie of tewel Rianne

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Leuk Sint Marjolein! Ik doe graag mee voor T. Hij is dol op koekjes, repen en al dat soort zoete lekkernijen.
    Groeten en een fijne Sintavond, Marloes

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Leuk,
    Op vakantie in het buitenland ga ik zelf ook altijd opzoek naar vreemde lekkere glutenvrije dingen.
    groetjes,
    Jose

    BeantwoordenVerwijderen
  6. leuk idee Marjolein. Als ik het pakket zou winnen, zou ik het op de school van de kleinkinderen uitdelen aan al die glutenvrije kindjes..die zo blij zijn met iets speciaals.
    groetjes, Marianne

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Via coeliakie forum hier terecht gekomen. Leuk om dit blog van jou en ook veel anderen te lezen! Zelf had ik ooit een blog op weblog.nl, maar dat is al wat jaartjes geleden. Super dat je een pakket verloot, ik hoop dat je er iemand heel blij mee maakt!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Hoi marjolein,

    Super leuke aktie om zo voor sinterklaas te spelen ( thnx gerda voor t taggen op het forum). Ik doe graag mee voor mij twee koekkiemonsters

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Heel erg leuk! Ik zou graag het pakket willen winnen voor mijn zoontje van 2,5 jaar. Wat zal hij blij zijn!!

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Whoop Whoop wat een leuk en lekker idee. Ik doe graag mee!

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Graag zou ik dit pakket willen winnen. Mijn dochter en ik eten nu sinds een paar maanden glutenvrij. Omdat het nog een zeer onbekende wereld is voor ons win ik graag dit leuke pakketje.

    Groetjes Aafke Siewe

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Ik zou ook graag willen winnen! Ik ben gek op Engeland en ik heb nog lange na niet alle glutenvrije lekkernijen van het land geproefd!

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Wat lief Marjolein!
    Mijn dochter zal hier heel blij mee zijn, als ze deze zou winnen. (En ik natuurlijk stiekem ook!). Dus ik wil graag mee doen met jouw Sinterklaas-actie.

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Wat lief van je Marjolein! Het ziet er allemaal erg lekker uit. Ik wil dit graag winnen voor mijn dochter Fiona. Knuffel van Mariëlle en Fiona

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Wat geweldig marjolein, deze producten kennen we nog niet en wil onze kleine man, die gek is op koekjes, graag proberen.

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Dat ziet er heerlijk uit.... jammer dat wij zelf niet veel naar buitenland gaan maar gelukkig is er in Nederland veel te krijgen voor onze boef... maar natuurlijk is het heel leuk en lekker voir hem omdat te winnen

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Heel leuk!!! Ik doe graag mee voor mijn dochtertje Demi!! Zij zal het heerlijk vinden!!

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Wat een ontzettend leuke aktie! Mijn beide kindjes hebben coeliakie (zijn zeven en negen jaar) en ik denk dat ze hiermee echt een gat in de lucht zouden springen.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hoi Judith,

      Ik heb zojuist geloot en jij hebt het pakket gewonnen! Wil je je adresgegevens aan mij geven? Je kunt ze sturen naar marjolein.buis [at] marjoleinbuis.nl.

      Hopelijk zullen je kinderen er van smullen! Ik zal het pakket een beetje aanpassen, zodat de enkele snoepjes dubbel zijn. Scheelt wat vechten ;).

      Groetjes Marjolein

      Verwijderen
  19. Hallo, wat een leuke actie! Ik zou het pakket graag winnen.

    groeten Jeannette

    BeantwoordenVerwijderen
  20. Ik zou het pakket graag winnen. Mijn dochter van 5 heeft al bijna 3 jaar de diagnose. Maar volgende week woensdag met mijn zoon van bijna 2 naar de kinderarts, want ook van hem denken we dat hij coeliakie heeft. Zou dus een mooie prijs voor ons zijn.

    Wendy

    BeantwoordenVerwijderen
  21. Hallo wat een leuke actie. Mijn zoon van 10 jaar heeft afgelopen woensdag een flinke domper gehad. We hebben de uitslag van zijn bloed gehad. Het was nog steeds veelste hoog, 370 en we zijn nu ruim een jaar bezig. Ik hoop dat hij dit pakket wint en dat het de domper een beetje goed maakt.

    BeantwoordenVerwijderen
  22. Wow! Ik herkende je bijna niet, je had opeens een mijter op en een baard ;p
    Wat een leuke actie! En uiteraard maak ik graag kans op het pakket!
    Heb je BTW nog tips voor londen? Over 1,5 week ga ik een dagje naar Londen :):):)
    Groetjes barbara koster-sommer

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. In Londen kun je op zoveel plekken heerlijk glutenvrij eten, dat je geen genoegen moet nemen met een restaurant waar ze er niks of weinig van af weten. Je kunt op diverse plekken heerlijke glutenvrije pizza krijgen, maar ook pasta, curry's et cetera. Er is heel veel mogelijk. Mijn tip is: leg altijd uit dat je erg allergisch bent (het is geen allergie, ik weet het), want in Londen heb je veel mensen die glutenvrij eten omdat het in de mode is. Zo at ik vorige week in een restaurant met een kaart waarop stond welke gerechten "gluten friendly" waren. De serveerster vertelde me dat dat teken wel bij de gefrituurde aardappelproducten stond, maar dat als ik erg allergisch was, ik het niet moest eten, want het ging in de zelfde frituur als andere dingen.
      Dat is mijn belangrijkste tip. Aangezien je maar één dag in Londen bent, wil ik je niet naar een specifiek restaurant sturen, want dan krijg je met veel reistijd te maken en je heb al zo weinig tijd in deze geweldige stad. Op heel veel plekken kun je goed terecht, dus het gaat vast goed komen :).
      Veel plezier gewenst met je dagje Londen!

      Verwijderen
  23. Hoi Marjolein,
    Dat ziet er heerlijk uit. We zouden dit pakket dolgraag winnen.
    Onze zoon van 4 heeft coeliakie en hij zou hier zo blij mee zijn.

    Groetjes Monique

    BeantwoordenVerwijderen
  24. Wat een leuk idee idee Marjolein. Ik heb hier een groot kind zitten of moet ik beter zeggen een koekjesmonster van 68 jaar. ;-)))
    Groetjes Renate

    BeantwoordenVerwijderen
  25. Ik doe graag mee voor Jessica Bulder

    BeantwoordenVerwijderen
  26. Ik vraag regelmatig aan familie en vrienden om rond te kijken naar producten en restaurants in t buitenland. Doe ik namelijk zelf ook altijd. Vind t leuk om producten te kiezen en t haalt me soms over de streep om ergens naar toe te gaan.
    Dus ik doe graag mee.

    Groetjes wianka.

    BeantwoordenVerwijderen
  27. Hallo Marjolein,

    Wat een leuke actie!
    Sinds een tijdje volg ik je blog
    Met nu dan een reactie
    Glutenvrij, wat is dat toch

    In het ene land is het dieet heel gewoon
    In een andere een modehype
    Echter dat kruimeltje voor een coeiliakiepersoon
    Maakt dat ik hem soms wel knijp

    Nieuwe winkels zijn altijd een leuke zoektocht
    Ook in het buitenland kom je steeds meer tegen
    Al blazen wij soms ook wel de aftocht
    Die hype is nog niet altijd een zegen

    Wat leuk dat jij dit lekkers verzamelt
    Onderweg naar tennis in het buitenland
    En aan een lezer beschikbaar stelt
    Misschien dat het wel bij ons belandt!

    Groeten Sjors en Floortje

    BeantwoordenVerwijderen
  28. Ha Marjolein,

    Superleuk idee zeg! Ben benieuwd naar wat je deze keer allemaal verzameld hebt! Ik ben een enorm koekiemonster, wat door een baan en studie helaas geen tijd meer heeft om veel te bakken haha! Dus zou graag willen proeven!

    Groetjes,
    JoJ

    BeantwoordenVerwijderen
  29. Bedankt voor alle leuke reacties en ook voor de creativiteit daarin. Wat een prachtig gedicht Sjors en Floortje!
    Ik heb geloot en Judith heeft het pakket gewonnen. Wellicht volgt er volgend jaar weer een leuk pakket, doe dan vooral weer mee!

    Groetjes Marjolein

    BeantwoordenVerwijderen
  30. Oh wat leuk!! Helemaal super!! Ik ga morgen twee kindjes heel erg blij maken denk ik zo! Ik ga je mijn gegevens even sturen.

    BeantwoordenVerwijderen