maandag 23 mei 2016

Hotel Oasis op Sardinië: nog steeds geweldig!

Begin deze maand verbleef ik weer een week in Hotel Oasis in Alghero, op het Italiaanse eiland Sardinië. Net zoals anderhalf jaar geleden, toen ik deze blog schreef, was het glutenvrije eten daar goed voor elkaar.

Elke ochtend kon ik een afgebakken pistolet, een cakeje, een zakje muesli en sojayoghurt krijgen. De portieverpakkingen van Schär waren erg handig. Van het buffet pakte ik meestal ketchup, gekookte eieren en parmaham om mijn brood mee te beleggen, maar er ware buiten dat nog meer mogelijkheden. Prima geregeld!


Het diner bestond uit een buffet. Ik heb ontzettend genoten van de vele soorten koude gegrilde groente die er elke avond te vinden waren. Ook was er een warm buffet, met vis of vlees en pasta en aardappelen of gnocchi. Wanneer ik mij bij het buffet meldde, werd voor mij een portie glutenvrije pasta bereid. Daar hoefde ik niet zo lang op te wachten.

Wat een fijne ervaring was het weer, ik heb ontzettend lekker gegeten en ik heb geen buikklachten gekregen! Dit hotel kan ik dus aanraden als je glutenvrij op vakantie wilt in Alghero. Niet alleen om het eten trouwens, het zwembad en de live muziek 's avonds en het strand op loopafstand helpen ook mee. Daarnaast heeft het plaatse zelf een paar heel mooie glutenvrije plekken, zoals een geweldige pizzeria (ik denk dat er nog een blog volgen zal?!) en een glutenvrije bakkerij.

Groetjes Marjolein

1 opmerking:

  1. Marjolein, van harte gefeliciteerd met je overwinning op Roland Garros! Top prestatie!
    Gr, Inge

    BeantwoordenVerwijderen