vrijdag 18 december 2015

Buitenlandse producten: Genius Pancakes

Dankzij de vele buitenlandse reizen die ik maak, kom ik in aanraking met glutenvrije producten die in Nederland (nog) niet op de markt zijn. Tijdens sommige toernooien heb ik de mogelijkheid een supermarkt te bezoeken. Zo ook twee weken geleden in Londen. Daar kocht ik de Pancakes van het merk Genius:


Genius kennen we in Nederland natuurlijk van het brood en de muffins van de versafdeling bij Albert Heijn. De pannenkoeken kende ik nog niet en ik heb ze meegenomen naar Nederland. Toen ik ze kocht, waren ze nog ruim drie weken houdbaar, maar je kunt ze ook invriezen. Op de verpakking staat dat je ze kunt grillen of in een tosti-ijzer kunt doen voor consumptie. Ik deed dat laatste. Bij gebrek aan pannenkoekenstroop, smeerde ik er chocoladepasta op. Dat smaakte er erg goed bij! Ik denk dat jam ook lekker was geweest.
Ik at de pannenkoekjes als lunch. De voedingswaarde van één pannenkoek is ongeveer het zelfde als van een boterham. Ik at dus vier pannenkoeken op voor het sporten en na afloop de overgebleven twee. Zo ga je wel heel snel door een verpakking heen!
Mijn oordeel? De pannenkoekjes zijn lekker! Ik zou het niet aanraden om ze voor je lunch te kopen, want dat wordt dan een nogal dure aangelegenheid. Ze lijken me wel erg lekker om als toetje te serveren, bijvoorbeeld met Kerst met wat rood fruit en een bolletje ijs erbij. Daarvoor zou ik ze zeker nog een keer willen kopen!

Groetjes Marjolein

2 opmerkingen:

  1. Probeer de volgende keer ook crumpets mee te nemen. (Ook in het tosti ijzer toasten). Die zijn hier erg populair. Verkrijgbaar bij de supermarkt van het merk Genius maar ook van Free From of een eigen merk van de Supermarkt.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Bedankt voor de tip! Ik vind ze niet zo aantrekkelijk ogen, maar ik moet ze dus toch maar eens proberen...

      Verwijderen