zaterdag 19 maart 2016

Glutenvrij bij Wendy's USA

De Verenigde Staten kennen vele fastfood ketens. Een van die ketens is Wendy's. Je vindt Wendy's onder andere langs de snelwegen en daar ben ik wat te eten gaan halen bij een van de vestigingen. Op een van de muren hing een overzicht met informatie over de voedingswaarde van producten en de allergenen:


Er zijn best wel wat opties als je glutenvrij moet eten. Het broodje kan natuurlijk niet, maar de kip en het beleg die op het broodje worden gedaan wel. Ook waren er meerdere salades mogelijk. Ik ging voor de Asian Cashew Chicken Salad, omdat deze behalve glutenvrij ook melkvrij was. Het smaakte erg lekker en ik heb na afloop geen gluten-klachten gekregen! Ik ben blij te weten dat ik goed terecht kan bij Wendy's voor wat te eten. Altijd handig als je langs de snelweg wat wilt halen en je moet kiezen uit vijftien fastfood ketens! 

1 opmerking:

  1. Die heb ik hier op Aruba ook! Er zitten zelfs meerdere Wendy's, en eentje echt ongeveer om de hoek. Toch maar eens kijken hoe het daar dan met de allergenen zit. Zou toch wel makkelijk zijn om af en toe eens iets af te kunnen halen ergens.

    BeantwoordenVerwijderen