zondag 17 november 2013

Van Los Angeles naar Amsterdam met KLM

Vannacht ben ik met KLM teruggevlogen van Los Angeles (LAX) naar Schiphol (AMS). We vertrokken tegen twee uur 's middags en zijn tegen negen uur 's ochtends (lokale tijden) geland. Aan boord kregen we twee keer een maaltijd.
Allereerst de warme maaltijd:
Linksboven een balkje sla met wat komkommer en een stukje tomaat. Er lag een partje citroen bij en ik heb het citroensap als dressing gebruikt, want er zat verder geen dressing bij. Rechtsboven wat vers fruit, dat smaakte oké. De rijstwafel diende als vervanging van het broodje dat de anderen kregen. De aardappels en groenten van de warme maaltijd waren vrij smakeloos, maar de kip was lekker gekruid. 

En enkele uren later het ontbijt:  
Wederom een rijstwafel in plaats van een broodje. Gelukkig was hij goed ingepakt in huishoudfolie, zodat hij nog knapperig was. Linksboven een bakje vers fruit (erg lekker!), rechtsboven een bakje appelmoes. De andere passagiers kregen yoghurt in plaats van appelmoes. Zouden ze in LA soms door hebben dat best veel mensen die glutenvrij moeten eten ook lactosevrij moeten eten? Onderin zie je het warme gedeelte van het ontbijt. Met zout en peper erbij smaakte het oké.
Het waren geen spectaculaire maaltijden, maar je moet aan boord misschien ook geen sterrenmaaltijd verwachten. Ik had het leuk gevonden om bij het ontbijt in plaats van een rijstwafel iets anders te krijgen, zowel voor de afwisseling als voor mijn behoefte om iets te eten dat vult. De rest van het ontbijt was namelijk wel lekker, maar een vol gevoel kreeg ik er niet van. Een rijstwafel vult natuurlijk niet zo goed als een broodje, wat de anderen kregen...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten