woensdag 15 april 2015

#wijbloggenglutenvrij: Waar blog ik?

Deze maand doe ik weer mee aan het glutenvrije bloggers initiatief "Wij bloggen glutenvrij". Het onderwerp waar we deze keer over schrijven, is: waar blog ik? Die vraag is voor mij niet met één plek te beantwoorden, want ik blog op veel verschillende plaatsen. Ik schrijf soms een stukje als ik op een vliegveld aan het wachten ben op mijn vlucht, maar meestal schrijf ik als ik in mijn hotelkamer op bed lig, met een aantal kussens in mijn rug. Heerlijk comfortabel!


Mijn blog van vandaag schrijf ik nogal gehaast. Vandaar ook dat ik bovenstaande foto niet gedraaid krijg. Ik schrijf normaal gesproken mijn blogs op momenten dat ik tijd over heb en zin heb om ze te schrijven. Vandaag zit ik echter aan een deadline vast. Ik ben niet altijd van het uitstellen tot het laatste moment, maar gisteravond zaten we in het hotel zonder stroom en kon ik mijn blog dus niet schrijven en over een kwartier zit ik in de shuttle op weg naar het tennispark. Ik zit nu aan dit bureau:

Ik schrijf mijn blogs niet alleen als ik onderweg ben. Als ik thuis ben, lig ik 's avonds meestal op de bank, wederom met kussens in mijn rug, zodat ik half lig, half zit. Dat is voor mij een perfecte houding, waarin ik ontspannen genoeg lig om mijn rug rust te geven, maar niet dusdanig ontspannen dat ik in slaap val. 

Sorry voor de haastklus, aan mijn volgende blog zal ik meer aandacht besteden! 

Groetjes Marjolein


De volgende weblogs doen deze maand mee aan #wijbloggenglutenvrij:1 opmerking: